Utolsó figyelmeztetés: a héten féláron rendelhetsz járdát az önkormányzattól

Doleschall Tamás | 2015.05.17. 15:00

Május 22-én, pénteken délben lejár a határidő, addig lehet beadni az igényléseket. Csak az anyagköltséget kérik, de nem most, hanem mielőtt elkezdik a munkákat. Szerintünk megéri, hogy rendben legyen a portánk. 

Az igénylés egyszerű és nagyszerű, pár adat és pár aláírás az egész, a kétoldalas nyomtatványt innen tudod letölteni. Ne tévesszen meg, hogy pályázati űrlapnak hívják, ez csak a szokásos beadvány-folyamodvány stílus. A „pályázat” egyéb részleteit és külön bejáratú kitöltési útmutatónkat itt találod.

Az igénylést célszerű személyesen a városháza ügyfélszolgálatán átvetetni, mindennap ott vannak ezekben az időszakokban. Nem kell a „pályázónak” odajutnia, bárki beadhatja, aki munkaidőben arra jár. Ha gondod támadna a benyújtás előtt vagy után, rögvest írj nekünk egy e-mailt. Amiben tudunk, segítünk.

Ha érdekel a folytatás vagy a többi hasonló poszt,
csak egy kattintás, és nem maradsz le az újdonságokról:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: közlekedés pénzügyek járda idősek városfejlesztés DT

süti beállítások módosítása